در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
اگه در برگه ايي كه اخر سال بابت پرداخت سنوات و عيدي ازمون امضا ميگرفتن هيچ تفكيك مبلغي و چيزي نوشته نشده باشه ولي بعد از امضا جاهاي خالي توسط مجموعه پر شده باشه من ايا ميتونم ادعايي داشته باشم كه جاهاي خالي بعد از گرفتن امضا پر شده و من اطلاعي نداشتم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر توسط شما پر نشده باشد با شکایت به دادسرا وتقاضای بررسی نوشته ها توسط اداره آگاهی وتشخیص هویت وامضا تقریبا میتوان اثبات کرد