در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من مدت دو سال هفت ماه به عنوان منشی توی نمایندگی خدمات ال جی کار کردم با حقوق ۲۵۰ هزتر تومن و عیدی ۲۵۰ هزار تومن پایان سال ۹۵ دقیقا ۲۹ اسفند یه برگ به دست خط خودم و امضا ازم گرفت که حقوق و عیدی خود را گرفته ام بعداز تعطیلات هم اخراجم کرد

شکایت کردم رای اومده که معوقعه حقوق و عیدی به خاطر اون برگه رد شده ایا من میتونم اعتراض کنم یا کاری نمیشه کرد
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام اگر دستخطی که از شما گرفته شده ریز مبلغ را نوشته باشه. دیگه کاری نمیتونیین انجام بدید ولی اگر کلی نوشته ومبلغ ذکر نشده باشه غیر قانونی بوده ولییت بیمه ای که برای شما ارسال شده با مبلغی که در برگه نوسته مطابقت نداشته باشه قابل اعتراض میباشد اگر مبلغ واریزی بسما بصورت واریزی کارت بکارت بوده پرینت بانکی رو بگیرید ودر هیتت اعلام نمایید ....ایمانی