در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام وقت بخیر
من حدود دو سال پیش در مغازه ای شروع به کار کردم ماهیانه که حقوق بهمون میدادن بعدش ازمون امضا و اثر انگشت میگرفتن که حقوق و مزایای خود رو دریافت کردیم
خوب من اون زمان هیچ معلوماتی نداشتم که مزایا چیه کلن اطلاعتم پایین بود و کارفرما تا حالا هیچ صحبتی در مورد مزایا نکرده بود
حالا پس از مدتها فهمیدم که مزایا اصلن بهمون‌ نمیدن و اون پولی که ماهیانه بهمون‌میدن فقط حقوق پایه هست
حتی عیدی هم یک پایه حقوق بهم داده در صورتی که حدودا دو ساله پیشش کار میکنم و قرار داد به صورت شفاهی هست
حقوق هم کمتر  قانون کار میده
خوب سوال من اینجاست ایا میتوانم از کارفرما شکایت کنم بخاطر مزایا با اینکه من در تصفیه ماهیانه  امضا و اثر انگشت زدم که حقوق و مزایای خود را دریافت کردم و حتی مبلغ حقوق هم نوشته شده در برگه
ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

بله شما میتوانید با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه ، از کارفرمای خود شکایت کنید. در صورتیکه کارفرما حقوق ماهیانه شما را پرداخت نموده ولی مزایا پرداخت نکرده باشد ، حتی اگر رسید هم داشته باشد باید در رسید مذکور ، حقوق و مزایا را مشخص کند و شما میتوانید با همان ثبت دادخواست ، نسبت به الزام کارفرما به واریز حق بیمه ، تتمه عیدی ، سنوات ، مانده مرخصی و سایر مطالبات اقدام نمائید.