در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با تشکر از پاسخ شما
شما در مورد ادعای حق حقوق نظر منفی دادین ولی در واقع هیچ کدام یک از این مزیا را به بنده نداده وبه صورت دلخواهی که در دفتر حساب خودش نوشته است  حساب کرده در چنین حالم نمیتوانم ادعای حقوق کنم؟ همچنین کارمندان شما نیز در مورد ننوشتن مبلغ در رسید به بی اعتباری آن نظر داده اند.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ

اساساً تسویه حسابی که مبالغ دریافتی اصلا قید نشده یا یک مبلغ به صورت کلی قید شده نباید مورد پذیرش ادارات کار باشد ولیکن بنا به تجربه چندین ساله وکالت به جرات می توانم عرض کنم وحدت رویه مشخص و ثابتی در خصوص تصمیم گیری شعبات ادارات کار در مورد تسویه حساب های کلی و یا بدون مبلغ  وجود ندارد.

اما در خصوص تسویه حسابی که سفید از کارگران امضا شده و بعداً توسط شخص دیگری پر شده است شما می توانید تقاضای کارشناسی خط بکنید تا تقدم تآخر خطوط مشخص شود. در این حالت باید از هیئت تقاضای صدور قرار اناطه بکنید.

با توجه به پیچیدگی و حساسیت موضوع می توانید تقاضای مراجعه حضوری در سایت ثبت بفرمایید تا مفصل شرح داده شود.