در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
آیا متن که کارفرما با دست خط خودش   نوشته وما امضا زدیم در اداره کار مورد تایید است؟
اینجانب........ کلیه حقوق وحقوق عیدی پاداش سنوات...... تا پایان اسفند ماه تسویه وهیچ ادعایی نسبت به..... ندارم.
 بدون هیچ مبلغی که سنوات عیدی.... چقدر است ذکر کرده باشد.
در ضمن کارفرما بنده را به مدت 2سال بیمه نکرده وهمچنین از بیمه کردن کارمندان خود خودداری میکند وبا این روند حق کارگر را میخورد همچنین 2نفر شکایت کرده اندبه نتیجه رسیدند آیا ما هم به نتیجه میرسیم؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام

در مورد حقوق و مزایا اگه همچین چیزی را امضا کرده باشید خیر ولی در مورد بیمه میتوانید شکایت کنید تا براتون بیمه رد کنه