در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.من ۳ سال در یک معدن مشغول به بوده و هستم .بیمه هم از رو بازرسی بیمه که هر ماه میومد مجبور به بیمه کردنم بود.که حتی جریمه هم شده..۲ سال پیش برگه ای به من دادند و گفتند امضا و انگشت بزن.هیچ مبلغی هم نوشته نشده بود.و حتی گفتند مربوط به بیمه است.چون تاریک بود نوشته هایش معلوم نبود.

کار فرما معدن را فروخت و من با کار فرما جدید مشغول به کار میباشم.

ولی کار فرما قبلی عیدی و سنوات نداده بود که از طریق اداره کار محکوم به پرداخت شده بود.ولی اخرین جلسه اون برگه که ۲ سال پیش امضا کرده بودم رو با پر کردن جای مبالغ ارایه کردند.و اداره کار گفت رای رو ۲ روز دیگه صادر میکنه.حالا من میتونم شکایت کنم از کارفرما ؟چه اداره کار به نفع من رای بده چه نده.ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه تقدم وتاخر متن تصفیه حساب شما توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی خط تایید شود،بله میتوانید شکایت کنید.
ولی بهتر است در همین مرحله انجام شود که رسیداز درجه اعتبار ساقط شود.