در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام … من از شرکت خود طی یک ایمیل رسمی به سایت شرکت مربوطه درخواست استعفا دادم ولی به دلایل مختلف قبول نکردن بعد از پافشاری من زمان لازم برای جایگزینی من رو 3 ماه اعلام کردند ایا می توانم ظرف یک ماه از شرکت جدا بشم یا خود شرکت باید این زمان را تعیین کند؟ در ضمن ایا ارسال استعفا به صورت ایمیل به شرکت راه مناسبی است یا باید به صورت کتبی باشد ؟ ایا باید یک نسخه از این استعفا را به اداره کار تحویل بدم یا نیازی نیست؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
استعفا باید به صورت کتبی به کارفرما و نماینده کارگران ابلاغ شود و کارگر می تواند 30 روز بعد از تاریخ استعفا ترک کار کند. حتی اگر کارفرما موافقت نکرده باشد.