در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام مجدد ببخشید اقای علوی قبل حادثه خیلی خوب بامن برخورد میشد داخل شرکت ولی بعداز حادثه دنبال بهونه هستن به هر طریقی منو اذیت میکنند نمیدونید چقدر شرکت خیلی بد و بیخود هست مجبورم موندم بنظر شما ۲۲درصد زدن اعتراض بزنم به۳۶ درصد میرسه بجای میرسم چون کارگر ضعیفی هستم اکه هم میشه شماره تماس خوتون رو بهم بدید باخودتون حرف بزنم هزینه مشاوره هم واجبه تقدیم میکنم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

از بذل عنایات شما جناب صفوی بسیار سپاسگزارم

درمورد رفتارهای داخل شرکت با حضرتعالی واقعا متاسفم و شما رو به صبر و بردباری دعوت میکنم

اما درمورد اعتراض باید عرض کنم طبق قانون قطع شصت بطور کامل ۳۶درصد از کارافتادگی داره که شمارو ازکارافتاده جزیی بدون کاهش درصد بعداز ۵ بشمار میاره و نظر بنده با تقدیم اعتراض به رای پزشکی قانونی است .

درمورد شماره تماس شما میتونید با کلیک بر روی متن ابی رنگ انتهای پیام ازطریق سایت با بنده تماس بگیرید .البته این تماس مستلزم پرداخت هزینه ای اندک برای شما میباشد