در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و با آرزوی قبولی طاعات و روزه شما

بنده به دلیل حادثه کاری که 80 به 20 به نفع بنده اعلام شده بندهایی از انگشتان دست راست خود را از دست داده ام، حال اینکه از طرف کارشناس ۲۵.۳۸٪ معادل بیست و پنج و سی و هشت صدم درصد دیه به من تعلق گرفته، حال پرسش من این است که آیا درصد از کار افتادگی از طرف بیمه شامل حال بنده میشود یا خیر؟

دوری بنده از محل کار هم به دلیل حادثه ۹۲ روز بوده است

با تشکر از وقت شما
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
اگر کمیسیون پزشکی تأمین اجتماعی شما را از کار افتاده تشخیص دهد ، به میزان درصد آن به شما مقرری از کار افتادگی تعلق خواهد گرفت.