در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام به اقای علوی برای من ۲۲درصد زدن ازکارافتادگی برای اعتراض اومدم شعبه تامین اجتماعی میگن نزنید کم میکنند بهتر نزنید ولی من به حرف شما اعتماد کردم توکل بخدا اعتراض رو زدم حالا میشه کم بکنند یا خیر ممنون میشم اکه زود خبر بدید درضمن از شصت من فقط۱سانت باقی مونده یعنی بخاطر این ۱سانت میگن ۲۲ درصد چون همکار منم از ته قطع شده زدن ۳۷درصد بابت همه ای زحمتهای شما تشکر میکنم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام خدمت دوست عزیزم جناب صفوی

از ابراز محبت حضرتعالی بسیار مشعوف و سپاسگزارم . ما فقط انجام وظیفه میکنیم و این تشکر شما لایق مدیران سایت میباشد که بستر چنین ارتباط اسان و ان لاینی را فراهم اورده اند.

من با توجه به توضیحات و تشریحات شما عرض کردم که

اگر از بند ابتدایی انگشت شصت قطع شده باشه چه درصدی داره و اگر از بند دوم شصت قطع شده باشه شامل ۳۶درصد نقص عضو و حائز شرایط ازکارافتادگی جزئی هستش

شما دد پیامهای ابتدایی فرمودین انگشت شصتتون از ته قطع شده (عذرخواهم که ازاین کلمه استفاده میکنم ).

بند انگشت جایی است که انگشت در ان ناحیه دچار میتواند تغییر جهت دهد . ایا انگشت شما یک بند دارد یا اصلا بندانگشتی باقی نمانده

ضمنا کم کردن درصد نقص عضو از حقوق که الان برای شما متصور میباشند کمتر نخواهدشد . ولی بازهم توکل به خدا و با توجه به اینکه چقدد این انگشت برای شغل شما تهدید بحساب میاید میتواند نقطه اتکای پرونده شما باشد .

برخی نقص عضو هابگونه ایست که فرد را وادار به تغییر شغل میکند و این میتواند در پرونده شما با توصیفی که امروز کردید که ۱سانت از شصتتان باقی مانده بسیار حائز اهمیت است . چپ دست یا راست دست بودن و اینکه انگشت قطع شده ور کدام دست است نیز تاثیر گذار بر این درصد است