در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
باسلام و احترام

اینجانب در سال 1391 به بیماری سرطان روده بزرگ مبتلا شدم و روده بزرگ تقریبا بطور کامل برداشتن و عوارض بعدی برای من بوجود آمد. میخواستم زحمت بکشین منو راهنمایی کنید آیا بیمه از کار افتادگی جزیی به بنده تعلق می گیرد یا خیر
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اگر منظور شما از کارفتادگی در بیمه های عمر میباشد باید فرد برای همیشه قدرت کار کردن خود را به صورت کامل از دست بدهد نه به صورت جزئی