در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

،پدر بنده یه چندوقتی هس که به دلیل مشکل روده بزرگ عمل باز کرده و روده بزرگش رو در اوردن و سرطان دارد ایا میتواند از کار افتادگی استفاده کند.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

به شرط وجود سابقه لازم( موضوع ماده 75 قانون تامین اجتماعی) و پس از انجام معالجات و اقدامات درمانی و توانبخشی (موضوع ماده 70 قانون تامین اجتماعی)، بیمار می تواند متقاضی معرفی به کمیسیون های پزشکی از کارافتادگی گردد.چنانچه کمیسیون پزشکی مربوطه میزان از کارافتادگی را 66 درصد و یا بالاتر تشخیص دهند، شخص متقاضی می تواند از مستمری از کارافتادگی استفاده نماید.