در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

از کار افتادگی بیمه عمر شامل چه مواردی میشود

تعریف از کار افتادگی میگه هر اتفاقی ک فرد نتونه شغل معمول خودشو ادامه بده

اما مواد از کارافتادگی بیمه عمر رو ک میبینم همش شامل قطع عضو است یعنی حتما باید ی قطعه از بدنت قطع بشه تا از کار افتادگی بهت بده

آیا مواردی از قبیل شکستگی و بیماری خاصی ک سبب بشه فرد نتونه ب کارش هرچند موقت ادامه بده شامل از کار افتادگی میشه توضیح دهید با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،سال نو بر شما مبارک باد.

از کارافتادگی در بیمه های زندگی تعریف خاصی داره:

ازکارافتادگی کلی و دایمی عبارتست از ناتوانی کامل بیمه شده در انجام هرگونه شغل یا فعالیت در اثر بیماری و یا حادثه از قبیل فقدان دید از دو چشم،قطع یا ازکارافتادگی کامل و دایمی دو بازو،دو دست،دو ساق پا یا دو پاففقدان یک بازو یا یک دست و یک ساق پاو یا امراض دماغی غیر قابل علاج که باعث اختلال کلی مشاعر شوند.
این پوشش حداکثر تا سن 60 سالگی قابل جبران می باشد و ناتوانی بیمه شده حداقل باید 6ماه بلا انقطاع ادامه یابد و مراتب از طرف پزشک معتمد شرکت بیمه تایید شود.

شکستگی و نظایر اینها جزو مواردی هستن که پس از جراحی و عمل تا حد زیادی قابلیت اصلاح شدن دارن و حتی اگر که به مانند روز اول شون هم خوب نشن،نقص عضو حساب میشن نه ازکارافتادگی.

زمانی بیمه شده ازکارافتاده محسوب میشه که پس از وقوع اتفاق و حادثه دیگه نتونه به مانند قبل به کار خودش ادامه بده و از پس انجام آن برنیاد.

و اگر که پس از گذشت 6 ماه این ازکارافتادگی ادامه داشته باشه و برای  پزشک معتمد شرکت بیمه محرز بشه،آن وقت هست که شرکت بیمه با اعلام به بیمه شده،معافیت از پرداخت حق بیمه(ازکارافتادگی) رو به بیمه شده اعلام و ایشون رو تا آخر قرارداد از پرداخت حق بیمه معاف خواهد گردید.
با تجدید احترام