در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
اخیرا در محل کارم بعنوان مسئول کنترل کیفیت حین نمونه گیری و کار با اره پانل بر بند آخر انگشت شصت دست چپم قطع شد.

پیوند زده شده و در حال طی دوره درمان و استراحت پزشکی هستم.

بیمه نامه عمر و سرمایه نزد یکی از شرکت های بیمه دارم که در الحاقیه مربوط به نقص عضو، بند اول انگشت شصت را ۲۴ درصد ارزشگذاری کرده‌ است که با احتساب اندوخته سرمایه ام در مورد نقص عضو حدود هفت میلیون و دویست هزار تومان میشود.
 نحوه دریافت غرامت از  شرکت بیمه و همچنین نحوه تعیین درصد قطعی نقص عضو یا درصد از کار افتادگی جزئی در بیمه عمر  به چه صورتی است.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما با ارایه مدارک و مستندات نقص عضو تون به شرکت بیمه در اسرع وقت،نسبت به اعلام وقوع حادثه و تشکیل پرونده اقدام نمایید.

بهمراه داشتن بیمه نامه و مدارک تشخیص هویت شما نیز الزامی می باشد.
معمولا مرجع تشخیص و رسیدگی به میزان نقص عضو،پزشکی قانونی میباشد.

در صورتیکه میخواهید در مورد میزان نقص عضوتون اطلاعات بیشتری دریافت نمایید باید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید.