در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (520 امتیاز)
سلام

 ایا بیمه عمر به کسی که دارای بیمه عمر است غرامت و یا هزینه های درمان  برای بیماری  MS می دهد و ایا اگر کسی دارای بیماری خاصی باشد و بیمه عمر بخرد و بعد چند سال به واسطه بیماری که دارد نیاز به درمان داشته باشد بیمه هزینه ای پرداخت می کند ؟
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه عمر در پوشش ها شامل بیماری ام اس نمیشود.و بیمه هزینه ای بابت آن پرداخت نمیکند.
کسی که بیماری خاص دارد بیمه به هیچ وجه او را قبول نمیکند.