در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. خسته نباشید. اگه کسی عضو بیمه نوین باشه  بعد از یه مدت چند قسط از بیمه رو پرداخت نکنه ولی انصراف هم نداده باشه. دچار بیماری خاص بشه آیا بیمه هزینه بیماری رو به عهده میگیره؟ البته اقساط عقب افتاده هم بعدا پرداخت شده
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز در بیمه های عمر چنانچه فرد اقساط رو پرداخت نکنه تا زمانی که اندوخته ریاضی در اون بیمه نامه صفر نشه شرکت حق بیمه پوشش های اضافی رو از اندوخته برداشت کرده و شرایط به حال و قوت خودش باقی میمونه

اما چنانچه تعداد اقساط پرداخت نشده زمان زیادی بگذره و اندوخته صفر بشه قاعدتا چون هیچ پولی بابت حق بیمه پوشش ها پرداخت نشده پس بیمه تعلیق خواهد شد