در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام ببخشید به من بی زحمت میگید چقدر برای ۲۲ درصد از کارافتادگی بهم میدن چون میخوام بدونم اکه ارزش نداره اعتراض نزنم چون از کارو زندگی افتادم بخاطر دستم حدودی هم بگید ممنون میشم زیاد هم از وقت اعتراض نموند میدونم خیلی اذیت کردم شمارو تورو خدا حلال کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام ارزوی سلامتی برای شما

شماچون در اثر سانحه ناشی از کار شصتت رو از دست دادی طبق قانون کار بهتون غرامت نقص عضو تعلق میگیره معادل ۳۶ برابر حاصلضرب درصد نقص عضو در مستمری از کارافتادگی کلی

مسمتری از کار افتادگی کلی برابر با حداقل ۵۰درصد از حقوق ماهانه شما

ولی قطع شصت شما اگر ازبند دوم قطع شده باشه به گفته خودتون شامل ۳۶ درصد واز کار افتادگی جزئی مشمول حال شما میشود که در از کارافتادگی جزئی برای شما مستمری ماهانه تا اخر عمر در نظر میگیرند . پس بهتره اعتراض روتقدیم کنید