در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام دست راست پدرم از ناحیه آرنج تا سر انگشتان عصب ندارد و دارای پنجاهددرصد از کار افتادگی و قابل حرکت نیست میخواستم لطفا دیه اون رو حساب کنید؟
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
باسلام قبولی عبادات
دیه یک دست پنجاه درصد دیه کامله میباشد باتوجه به اینکه در پرسش شما مرقوم گردید پنجاه درصدازکارافتادگی یک دست ..دیه ای که به مصدوم تعلق میگیرد 25درصد دیه کامله میباشد که درزمان اجرای حکم محاسبه میشود
باسپاس ازشکیبایی شما