در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
بر اثر کار در کار گاه بند اول انگشت سبابه از کار افتاده است . چگونه از بیمه غرامت بگیرم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
اگر مقصود شما، غرامت دستمزد ایام بیماری《استعلاجی》 است، با اخذ گواهی استراحت از پزشک معالج با ذکر: نوع و مدت بیماری و نوع استراحت و تحویل آن به سازمان تامین اجتماعی، به شرط عدم وجود لیست بیمه در دوره استراحت از مزایای پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری استفاده نمایید.

اگر مقصود شما غرامت نقص عضو مقطوع است؛بایستی پس از انجام معالجات و اقدامات توانبخشی و در صورت وجود تقص و عدم بهبودی، با اخذ نظریه پطشک معالج به تامین اجتماعی مراجعه نمایید.
در صورت ادعای دیه، بایستی با دادگستری مراجعه نمایید.