در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

بخانم 54 ساله هستم چطور و با چه بیمه ایی میتونم از سال بعد بازنشستگی دریافت کنم .
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

در نظر داشته باشین که برای پاسخ به سوال شما باید اطلاعاتی ازتون داشته باشیم مثل:سوابق قبلی بیمه پردازی تون و اینکه در حال حاضر چند سال در حال حاضر سابقه پرداخت حق بیمه دارین؟

و ضمنا" اگر که در حال حاضر سابقه ای ندارین،فقط از طریق بیمه اجباری( استخدام در شرکت و یا کارگاهی که براتون لیست بیمه رد بشه) یا بیمه صنوف( کار در مغازه و یا فروشگاهی که باز هم کارفرما براتون لیست بیمه رد کنه) میتونین بیمه بشین و راه دیگه ای نداره.

در غیر اینصورت بنده پیشنهاد ثبت نام بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد رو بمدت حداقل 16 سال با پرداخت حق بیمه ماهانه بین 100 هزار تا500 هزار تومان(بسته به توان مالی شما) رو براتون دارم.

با تجدید احترام