در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

من 35 سال سن دارم و خانه دارم،با توجه به اینکه هیچ سابقه بیمه ای ندارم ،می خواستم بدانم تحت چه شرایطی از الان میتوانم تا ماهی 500/000 تومان مستمری دریافت کنم؟ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام با هیچ شرایطی بیمه شدن همانند سفر به آینده هست و برای این سفر باید بلیط (بیمه نامه) تهیه کنید و برای داشتن این بلیط(بیمه نامه) باید هزینه (حق بیمه) پرداخت کنید با بیمه به آینده روشن سفر کنید ولی از الان میتوانید با پرداخت ماهیانه مبلغی اندک بعد از 15 تا 20 سال ضمن داشتن پوشش های بیمه ای از سرمایه خوبی نیز داشته باشید