در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
لطفا درمورد طرح بیمه بازنشستگی زنان خانه دار وشرایطش از جمله شرایط سنی توضیح دهید
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام حداکثر سن برای بیمه زنان خانه دار ۴۵ سال است که در غیر این صورت متقاضی می بایست ۲ برابر مازاد سنی مقرر دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان بیمه تأمین اجتماعی باشد،

این بیمه از نوع بیمه مشاغل آزاد بیمه تامین اجتماعی می باشد

حق بیمه در بیمه مشاغل آزاد بسته به نوع قرارداد شما متفاوت می باشد

اطلاعات بیشتر در:

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

حق بیمه انواع بیمه های تامین اجتماعی در سال 95