در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
برای ثبت نام طرح بازنشستگی زنان خانه دار در شهرستان بابلسر  به کجا باید مراجعه کنم
4 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
اگر منظور شما از بیمه ای که نام بردید، بیمه از طریق سازمان تأمين اجتماعی باشد ، باید به نزدیکترین شعبه تأمين اجتماعی در شهر خود مراجعه نمایید و شرایط بیمه زنات خانه دار را را جویا شوید. اما اگر منظور شما داشتن بیمه هلی عمر از شرکت های بيمه بازرگاني باشد  باید بدانید که امروزه شرکت های بیمه ای برای ایجاد رقابت و مزیت فروش، اقدام با ارائه بیمه عمر در قالب عنواینی همچون، زنان شاغل، آتيه فرزند، بینه تحصیل، بیمه جهیزیه و ... می نمایند.
تمام این عناوین طبق قانون بیمه عمر و سرمايه گذاری با جابجایی و حذف و اضافه پاره ای از پوشش هامی باشد.
شما شرایط خودتون رو در نظر بگیرید و ضمن مشاوره با یک مشاوره خبره و آگاه، نسبت به انتخاب یک بیمه عنر خود اقدام نمایید.