در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
به نظر شما پرداخت بیمه عمر بهتر است یا بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی ،

من یک زن خانه دار هستم ، بیمه عمر پرداخت می کنم آیا بهتر است بیمه بازنشستگی زنان خانه دار هم پرداخت کنم یا بیمه عمر کافی است ، بیشتر به منظور حقوق بازنشستگی منظورم هست ، بیمه سلامت هم هستم ، میخواهم حتما حقوق بازنشستگی داشته باشم کدام راه بهتر است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

اطلاعاتی که دادین خیلی کامل نیست.شما نفرمودین که چند سال تون هست و اینکه آیا سابقه تامین اجتماعی دارین یا خیر.

و عنوان نفرمودین که بیمه عمرتون رو چند ساله ثبت نام فرمودین و با چه حق بیمه ای؟؟

ولی در بیمه زنان خانه دار،اگر که سن تون بین ۱۸ تا ۴۰ سال باشه،براحتی میتونین ثبت نام کنین و اگه بالای ۴۰ سال باشه،بازای هر سال افزایش سن تون باید ۲ سال سابقه تامین اجتماعی رو داشته باشین.

در جریان باشین که سوابق تامین اجتماعی قابلیت بازخریدی نداره(نمیتونین سوابق تون رو به تامین اجتماعی پس بدین و پولش رو پس بگیرین)!!

ولی در بیمه های عمر(زندگی) اینطور نیست و از سال ششم،به قول ما بیمه ای ها،بیمه نامه تون کاملا رایگان و مجانی میشه!!!

این شما هستین که باید با توجه به عرایض بنده،تصمیم بگیرین که چه بیمه ای رو ثبت نام کنین.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و رایگان،لطفا فرم زیر رو پر بفرمایین تا مشاوران حرفه ای ما در بیمه پاسارگاد،در اسرع وقت نسبت به تماس با شما و طراحی حرفه ای بیمه نامه زندگی مدنظرتون اقدام کنن.