در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من خانمی 29 ساله هستم که دارای 7 سال سابقه بیمه میباشم.از اریبهشت 88 تا اسفند 94
بدلیل تاهل دیگر سرکار نرفتم برخلاف اصرارهای مدیر عامل.تقریبا تا قبل اتمام فروردین 95 تمام سعی خودم را نمودم تا بتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم ولی نشد چون شرکت دوست داشت برگردم و خلاصه اینکه نشد.
الان حدود 9 ماه است که بیکارم.
همسرم جز کارگران فصلی تامین اجتماعی است و طبق بیمه ایشان باید هر چند سال یکبار مراحلی را طی کنند جهت ادامه بیمه.
من میخواهم خودم را بیمه کنم به جهت بیمه بازنشستگی و درمانی.نمیخواهم تحت تکفل همسرم باشم.البته ایشان گفته اند من را میتوانند از نظر درمانی تحت تکفل بگیرند ولی من دوست ندارم و میخواهم بیمه ام را هم به جهت درمانی و هم به جهت بازنشستگی خودم ادامه بدهم.از کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی هم فقط خودم توانستم استفاده کنم.

از شما استدعا دارم راهنمایی ام کنید تا بتوانم تحت پوشش چه بیمه ای قرار بگیرم.چند سالگی بازنشست میشوم؟ماهانه چه مبلغی را باید پرداخت نمایم؟آیا میتوانم تحت پوشش بیمه تکمیلی هم قرار بگیرم؟

با تشکر و معذرت خواهی بابت طولانی شدن مطلب
منتظر راهنمایی ارزشمندتان هستم.
آدرس ایمیلم:
Masome.mohammadi87@gmail.com
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

شما می توانید بیمه مشاغل آزاد یا همان بیمه زنان خانه دار شوید

ضمنا در صورت استفاده از خدمات درمان ماهانه 31 هزار تومان به مبالغ ذکر شده اضافه خواهد شد و یا می توانید و مشاغل آزاد بدون درمان را انتخاب کرده و درمان را از طریق بیمه سلامت دریافت نمایید