در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام بیمه مشاغل آزاد چیست وآیا  خانم خانه دار میتواند از آن استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه مشاغل آزاد یکی از بیمه های اختیاری بیمه تامین اجتماعی می باشد که مشاغل آزاد و اصناف مختلف (مثل مغازه دارها ، قالیبافان، زنان خانه دار و...) می توانند از آن استفاده نمایید

زنان خانه دار نیز می توانن خود را تحت بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی قرار دهند

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقالات زیر رو مطالعه نمایید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی