در سایر توسط
با سلام و خسته نباشيد

ببخشيد ميخاستم بدونم تفاوت مبلغ پرداختى ماهانه و همچنين مبلغ بازپرداخت از طريق بيمه به خانوم هايى كه بيمه ى مشاغل آزاد هستن و خانوم هاى خانه دار در چيست؟

چرا خانوم ها براى بيمه ى قاليبافى دست و پا ميزنند؟

همچنين بيمه اى هست كه خانوم ها را با مبلغ كمتر از 100هزار تومن بيمه كنند و بعد از سى سال بازنشسته شوند(منظور هم سنوات بگيرند هم ماهانه حقوق داشته باشند)بدون دفترچه ى درمانى بيمه؟

تفاوت بيمه عمر با تامين اجتماعى را نيز برايم ارسال كنيد لطفا

ممنون
1 پاسخ
توسط
با سلام
تفاوتی میان بیمه مشاغل آزاد و زنان خانه دار نیست و از یک قانون تبعیت می کنن
چون بیمه قالی بافی هزینش کمه واسه این سرو دست می شکونن
که البته با توجه اینکه این بیمه برای افرادی هست که در امد و امرار معاششون از طریق قالی بافی استفاده من غیر حق اشکال شرعی داره و درست نیست