در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
بیمه قالی بافی دارم میخواهم به بیمه خانه دار تبدیلش کنم
آیا باز هم باید آزمایش بدم؟
بیمه قالی بافی من هنوز در جریان است و قطع نشده
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای تبدیل بیمه قالی بافی به بیمه زنان خانه دار ابتدا می بایست درخواست قطع بیمه قالی بافی را داده سپس برای ثبت نام بیمه زنان خانه دار اقدام نمایید

* دریافت آزمایش بستگی به تکمیل بودن پرونده بیمه تامین اجتماعی شما دارد

** همه سوابق پرداختی شما در بیمه قالی بافی محفوظ می ماند و برای بازنشستگی جزو سوابق شما محسوب می شود

حق بیمه پرداختی در بیمه زنان خانه دار بسته به پوشش های بیمه ای شما و حقوق مبنای درخواستی متفاوت می باشد

اطلاعات تکمیلی در :

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری