در بازنشستگی و مستمری توسط
مدت 57 ماه بیمه قالی بافی ریختم والان بنا به شرایطی نمیتونم قالی بافی کنم ..خواستم بدونم آیا امکانش هست بیمه را به خانه داری تغییربدم یا همین مدت بیمه را بیمه بیکاری بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای تبدیل بیمه قالی بافی به بیمه زنان خانه دار ابتدا می بایست درخواست قطع بیمه قالی بافی را داده سپس برای ثبت نام بیمه زنان خانه دار اقدام نمایید

** همه سوابق پرداختی شما در بیمه قالی بافی محفوظ می ماند و برای بازنشستگی جزو سوابق شما محسوب می شود

 حق بیمه پرداختی در بیمه زنان خانه دار بسته به پوشش های بیمه ای شما و حقوق مبنای درخواستی متفاوت می باشد

*** در بیمه قالی بافی و بیمه زنان خانه دار (بیمه های مشاغل آزاد) نمی توان از بیمه بیکاری استفاده کرد

اطلاعات تکمیلی در :

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری