در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

دو برابر مازاد سنی یعنی چی؟

من 46 سال سن دارم اگر بخواهم خودم را بیمه ی اختیاری کنم برای مازاد سنی چقدر باید بپردازم؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
حداکثر سن برای بیمه زنان خانه دار ۴۵ سال است که در غیر این صورت متقاضی می بایست ۲ برابر مازاد سنی مقرر دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان بیمه تأمین اجتماعی باشد،این بیمه از نوع بیمه مشاغل آزاد بیمه تامین اجتماعی می باشد
حق بیمه در بیمه مشاغل آزاد بسته به نوع قرارداد شما متفاوت می باشد .

مازاد سنی یعنی اگر شما 46 سال سن دارید 1 سال مازداد سنی دارید بایستی 2 سال سابقه بیمه قبلی داشته باشید.