در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده از سال 72 الی78 و از سن 16 سالگی تا زمان اعزام به خدمت سربازی بصورت تمام وقت در کارگاه کوچکی اشتغال به کار داشته ام و کارفرما بدلیل مکفی نبودن در آمد بنده را بیمه نکرده است.
باتوجه به انحلال کارگاه و اینکه بنده هیچگونه پرونده ایی در آن زمان تشکیل نداده ام آیا امکان احیای سوابق بنده وجود دارد؟
با علم باینکه صاحب کارگاه در صورت محکومیت  توانایی پرداخت جریمه و حق بیمه را ندارد آیا می شود حق بیمه و جریمه احتمالی را خودم پرداخت نمایم
لازم بذکر است بنده حق بیمه دوران سربازی را واریز نموده ام و در سوابق ثبت گردیده است و از آن زمان فقط چند ماه انقطاع داشته ام
باسپاس
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

با شکایت در اداره کار و احراز رابطه کارگری و کارفرمایی و احتساب سابقه در سازمان تامین اجتماعی ، امکان پرداخت حق بیمه توسط کارگر امکانپذیر میباشد