در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

یک سوال داشتم

من به مدت 3 سال و 2 ماه در یک شرکت مشغول به کار بوده ام

شرایط کاری هم  شامل

  1.  حقوق و مزایای درون قرارداد
  2.  مزایای خارج از قرار داد (کارت خرید که به صورت روتین هر ماه یک مبلغ در آن واریز میشد. مبلغ هر ماه با ماه بعد متفاوت بود و این مبالغ بابت عید ها و مناسبتها و.. پرداخت میشد و عرف شرکت بوده و در تمامی دوره حضور در شرکت این پرداختی ها انجام شده )
  3.  پاداش که با عرف شرکت 2 ماه در سال بوده

اینجانب در تاریخ 8 آبان 95 از شرکت جداشدم ولی یک وام در تاریخ مهر 95 به اندازه 5 تا پایه از شرکت گرفتم.

میزان سنوات  اینجانب (شامل مانده مرخصی و سنوات و 8 روز کار کرد پرداخت نشده و... به غیر از پاداش سال که به گفته شرکت به اینجانب تعلق نمیگیرد) با میزان وام یکی شد بعد از رفتنم.

در حال حاضر شرکت  مبلغ پرداختی در کارت خرید  در مهر ماه 95 را که بابت یک سری مناسبت ها و همچنین بابت البسه زمستان که به صورت عرف شرکت هرساله در مهرماه برای پرسنل واریز میشده را پس میخواهد و بابت تسویه حساب اینجانب را بدهکار میداند.

(شرکت بابت پرداختی های کارت خرید یک عدد پیامک با جزئیات پرداخت برای ما ارسال می کرده)

 آیا با این ادعا شرکت اقدامی میتواند بکند.

آیا من بابت پاداش اقدام قانونی می توانم انجام دهم یا ارزش اقدام دارد با توجه زمان بر بودن پروسه -

در صورت شکایت شرکت با توجه به قانون اینجانب بدهکار می باشم؟

آیا در صورت شکایت برای اینجانب سو پیشنه میشود؟

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام اگر مبالغ واریزی قبل از قطع همکاری بوده باشد جز مزایایی تعریفی به پرسنل میباشد و خواسته شرکت محملی از رسیدگی و برگشت وجوه را ندارد چون زبق مصوبات شرکت پرداختها صورت پذیرفته است و اقدام شرکت و شکایت انها بی اثر خواهد بود و نگرانی ندارد

خواسته شرکت در جهت تشویش و ترغیب شما به برگشت وجه پرداختی مزایای است و خواسته مبتنی بر قوانین ومقررات جاری کار نمیباشد

موفق باشید