در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده طبق فرم تسویه حساب 20 میلیون بابت وام بدهکار بوده ام و فرم را امضا زده ام و هر ماه پولی برای وام واریز می کننم بعد 6 ماه شرکت بدلیل مشکلات درخواست سنوات داشته ولی شرکت اعلام کرده می بایست کل بدهی را داد که در این صورت با محاسبه که در فرم بود بنده امضا کرده باید 17 میلیون بدهم

حال شرکت نه تنها سنوات نمی دهد بلکه اعلام کرده یکی از اجناس بعد از 6 ماه نیست این در صورتی است که بنده فرم تسویه را امضا کرده ام حال :

آیا شرکت می تواند پول بدهکاری را که در غلب وام بود بگیرد؟

آیا شرکت بعد از چند ماه با وجود امضا فرم تسویه می تواند ادعا کند اجناسی نیست ؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بدهی هایی از قبلی وام را می توان در تسویه حساب پایانی محاسبه و از مطالبات پایان خدمت کارگر کسر نمود.