در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و  خسته نباشید
بنده در حدود سه سال به عنوان کارمند چند تا از اتحادیه های صنفی مشغول به کار بودم که بنا به دلایلی دیگه باهاشون همکاری نمیکنم.

هیچ قراردادی ندارم و بیمه هم نشدم.در حدود ۳ سال هم در سالهای قبل از ۱۳۸۵ براشون کار میکردم که در اون زمان هم قراداد نبستم.

الان با ادعای ناقص بودن بعضی پرونده ها میخوان از من شکایت کنن.این در حالیه که من مبلغ ناچیزی که به عنوان تسویه حساب گرفتم رسید بهشون دادم که دیگه ادعایی ندارم.
الان میتونم در صورت شکایت اونها من هم شاکی بشم بابت عدم پرداخت حق و حقوق و بیمه نشدنم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

در صورتی که نسبت به امضای تسویه حساب ایام کارکرد خود اقدام نموده اید فلذا برای مطالبات مالی خود نمی توانید دادخواست بدهید اما در صورت عدم واریز حق بیمه در سالهای مذکور می توانید در اداره کار دادخواست ثبت نمایید و البته مطابق قواعد حقوقی و همچنین آئین دادرسی کار اثبات ادعا با مدعی است و شما باید بتوانید مدت کارکرد خود را در کارگاه مربوطه اثبات نمایید.