در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام پدر بنده سوپرمارکت داره و من ۷ سال شاگردی کردم تو همون مغازه،ولی پدرم میگفت چون کارت پایان خدمت نداری نمیتونم برات بیمه پرداخت کنم،

آیا میتوانم   از پدرم شکایت کنم بابت پرداخت نکردن حق بیمه تو این ۷ سال؟آیا پدرم می تواند  ۷ سال بیمه منو بخواد با جریمه پرداخت کنه امکان داره؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

مشروط بر انکه افراد ثالث دیگری در کارگاه سوپر مارکت فعالیت داشته باشند قانوناً میتوانید اقدام نمائید

نداشتن کارت پایان خدمت مشکلی در دریافت سابقه بیمه ایجاد نمیکند