در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید

من درد حدود یکسال و چندماه در یک مغازه کارکرده ام که که صاحبان مغازه سه شریک بوده اند و در تمام این مدت بیمه و حقوق اداره کاری نداشته ام و در اخر با یکی از شرکا با مشکل روبرو شدیم و من توسط همون شریک اخراج شدم

با توجه به اینکه پروانه کسب مغازه بنام شریک دیگری است آیا من میتوانم در رابطه با حق و حقوقم فقط از شریکی که با او مشکل داشته ام و مرا اخراج کرده شکایت کنم؟؟

متشکرم

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

لازم است بگویید که برای اثبات کارکرد خود چه مدارکی دارید . در صورتی که مرتباً حقوق گرفته اید و واریز به حساب می شده است چه کسی این مبلغ را واریز کرده است. یا اگر قرارداد دارید چه کسی طرف قرارداد شماست.

لازم است عرض کنم شکایت از کارفرما به انتخاب و دلخواه شما نیست. باید ببینید چه مدارکی دارید و آن مدارک منستب به کدام یک از شرکا هست.

با سپاس