در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من در شركتي ١٠ سال عملياتي كار ميكردم و كارفرما نه بيمه نه فيش حقوقي به من نميداد و حتي حقوق منو دستي پرداخت ميكرد فقط شاهد دارم چيكار ميتونم بكنم لطفا راهنمايي بفرماييد
2 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
هرگونه رفع اختلاف بین کارگروکارفرمادروهله اول ازطریق سازش ، درصورت عدم حصول نتیجه به استنادماده 157قانونکارتوسط مراجع حل اختلاف قابل رسیدگی میباشد.اگرقرائن وشواهدبابررسی وتحقیق نشان ازکارکردشمادرشرکت باشد،مراجع حل اختلاف میتوانندرای به نفع شماصادرنمایند.درزمان تکمیل دادخواست علاوه براحقاق حقوق ومزایاموضوع ماده 148قانونکار(بیمه )رادردادخواست  نوشته شود.