در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.حدود 2 سال در شرکتی خصوصی مشغول به کار بودم که که متاسفانه بیمه بعضی از کارگران رد نشده و همچنین حقوق دریافتی کمتر از اداره کار بود ،

کارفرما در پایان هر ماه یک برگه تسویه حساب به کارگران میداد که همگی مجبور به امضای برگه با رقمی بیش از مبلغ حقوق دریافتی میشدیم ولی در فیش حقوقی که نزد خودشان و در شرکت هست همان مبلغ دریافتی واقعی قید شده است،

با توجه به اینکه ایشان حقوق را به صورت دستی و نقدی پرداخت میکردند ایا امکان شکایت از ایشان وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
امکان شکایت و پیگیری وجود داره ولی با توجه به اینکه روال پرداخت حقوق از طرف شرکت بطور نقدی بوده ممکنه اثباتش در مراجع حل اختلاف برای شما سخت باشه