در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
8 ماه در یک رستوران صندوقدار بوده ام با ساعت کاری 7 ساعت در روز.مرا بیمه نکرده وحقوقم پایین تر از اداره کار بوده وعیدی هم پرداخت نکرده است اما متاسفانه هیچ مدرکی ندارم.نه قرارداد نه حتی فیش حقوقی نه رسید.

چون حقوقم را دستی پرداخت کرده است .چگونه میتوانم شکایت کنم
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
می توانید در اداره کار شکایتی تنظیم کنید وبا توجه به عدم وجود مدارک معتبر ، درخواست بازرسی از محل کار را داشته باشید.