در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
شش سال جایی مشغولم بیمه نشدم هیچ مدرکی از کارفرما ندارم بجز اینکه حقوقم ریخته با کارتم اما نه بصورت یکجا بلکه کم کم ریخته اونم به مدت سه سال
وسه سال باقیمانده بصورت دستی داده اما شاهدزیادی دارم که شهادت بر شش سال کار بدهند
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بستگی به نظر هیئت های حل اختلاف اداره کار دارد. در صورتی که مدارک و مستندات شما معتبر باشد و مورد تأیید هیئت قرار گیرد می توانید به نتیجه برسید.