در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
هیچ مدرکی برای اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی ندارم

کارفرما ادعا کرده که چند سالی با من شراکتی کار میکرده و در این رابطه هم هیچ مدرکی نداره

چگونه  و با چه مدارکی میتونم این رابطه کارگری و ثابت کنم ایا اجاره نامه یا لیست مالیاتی مغازه که به نام او بوده را میتونم پیدا کنم و از این طریق اقدام کنم و یا از طریق شهود؟!
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - ارکان کار عبارت است

1 - تبعیت حقوقی  : یعنی کارگر به دستور کارفرما کار میکند
2 - تبعیت اقتصادی : از لحاظ اقتصادی تابع کارفرماست و از کارفرما مزد و حقوق دریافت میکند
3 - انجام کار بصورت شخصی : یعنی شخصا توسط خود کارگر به آن شغل مبادرت می ورزد و کس دیگری آن کار را انجام نداده است.
همچنین براساس ماده 82 از آیین دادرسی کار، تشخیص رابطه کارگری و یا اثبات دعوا به ترتیب براساس اقرار - اسناد - امارات تعیین گردیده است.
لذا اظهارات جنابعالی در ارائه اجاره نامه یا لیست مالیاتی که بنام کارفرما بوده متاسفانه دلیل قاطع و مشخصی در اثبات رابطه کارگری شما نمیباشد.