در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
مدارک کافی ندارم اما یه دفتر هست که سال به سال  بابت حقوق دریافتی کلی طی سال یه رسید دادیم که حقوق یکسال دریافت کردیم .
  استشهاد محلی
1:پایگاه بسیج مستقر در مسجد
2:صندوق قرض الحسنه مسجد
3:هیات امنا مسجد
4:نمازگزاران
5:همسایه های کسبه
6:اهالی ساکن منطقه
7:مشترکهاییکه غذا براشون بردم
ایا اینها همه شهادت بدن کافی نیست؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب

دوست عزیز

تقدیم دادخواست مطابق قانون، حق همه افراد جامعه می باشد. اما مطابق قانون مدنی بار اثبات ادعا با مدعی است.

فلذا در صورتی که می خواهید دادخواست دهید باید مدارکی دال بر اثبات رابطه کارگری کارفرمایی و اثبات رابطه مزدی داشته باشید. شهادت در ادارات کار پذیرفته نیست اما شما می توانید در جلسه رسیدگی تقاضای بازرسی در معیت خودتان بکنید البته تصمیم برای موافقت با تقاضای شما با هیئتهای تشخیص یا حل اختلاف اداره کار است.