در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
کارفما حقوق زیر اداره کار می داده اما موقع پرداخت حقوق امضا مبنی بر گرفتن حقوق طبق اداره کار می گرفته

به اداره کار شکایت کردیم حتی تا نوبت دوم حل اختلاف هم رفتیم اما می گویند خودتان امضا زدید که طبق اداره کار حقوق می گرفتید . حتی کارفرما با توجه به اگاهی از سفید امضا انها را از قبل پر شده امضا می گرفت که قابل تشخیص کارشناس خط نباشد.

با توه به انکه کارفرما حسابداری داشته که از این جریان اگاهی دارد ایا می توان حسابدار را به عنوان مطلع احرازکرد

ایا با توجه به سفید امضا نبودن برگه ها دیگر راهی جلوی ما هست
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
معمولا اخذ امضای برگه های سفید یا از قبل تکمیل شده که بعدا توسط کارگر انکار میشود یا ادعا می شود با اجبار و اکراه امضا اخذ شده است به جایی راه نمیبرد. مگر اینکه به صورت جداگانه در دادگاه بر علیه ایشان مبنی بر اجبار و اکراه بر امری خاص شکایت نمایید و افرادی را بعنوان شاهد و مدارکی را جهت اثبات امر مورد ادعاتان ارائه دهید.

چرا که اگر افراد هر برگه ای را امضا نمایند و سپس بگویند ما اطلاع نداشتیم یا مجبور شدیم یا تهدید شدیم کل نظام اداری و حقوقی برهم میخورد. با تشکر

مریم زنده دل