در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
شما می فرمایید به دادگاه شکایت کنیم و افرادی را به عنوان شاهد یا مدارکی را اراعه دهیم . برای شکایت به دادسرا رفتیم اما به ما گفتند شکایت از کارفرما مربوط به اداره کار است و ربطی به کلانتری یا دادگاه ندارد . می خواستم بدانم شکایت کیفری از کارفرما چگونه است و چگونه از کارفرما به دادگاه شکایت کنیم . با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ
 سلام و عرض ادب
لازم است بگویید موضوع اختلافی شما با کارفرما مربوط به چه موضوعی است، موارد زیر بدواً اشاره می‌شود بلکه راهنمایی‌تان کند.
۱_ مطابق قانون کار اختلافات ناشی از این قانون مبنی بر عدم پرداخت عیدی/ سنوات / بن/ حقوق معوقه/ حق مسکن/ حق عابله مندی/ حق بیمه دوران کارکرد در صلاحیت ادارات کار است
۲_ در صورتیکه با کارفرما بر سر  موضوعی کیفری اختلاف دارید مثلا آسیب جسمی یا حیثیتی به شما وارد شده یا مسایلی از این قبیل که می بایست به دادسرا مراجعه کنید.