در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با تشکر از جوابدهی،در رابطه با عدم رد کردن بیمه چطوز؟امکان داره بتونم شکایت کنم ازشون؟باتوجه به اینکه حقوق نقدی پرداخت میشده در حال حاضر مساله بیمه برام اولویت داره

مربوط به این سوال:

با توجه به اینکه کارفرما حقوق را به صورت دستی و نقدی پرداخت میکردند ایا امکان شکایت از کارفرما وجود دارد

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله . احتمالا به نتیجه رسیدن در این زمینه ساده تر از مورد قبلی است . باید درخواست اعمال  ماده 148 قانون کار در هیات های تشخیص اداره کار بکنید .

با تشکر