در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام بنده در شرکتی مشغول بکار بودم که در آن یکسال کار کردم بنده فقط یک ماه بیمه رد شده و برای حقوقم مجبور شدم با کارفرما جر وبحث کنم تا بلاخره با انجام صورتجلسه توانستم حقوق های معوقه ام را بگیرم ولی در اون صورتجلسه ذکر شده که بابت کارکرد و بیمه وغیره هیچ ادعایی ندارم در صورتی که در آن زمان تصور میکردم بیمه من کامل رد شده و منظور کارفرما بعد از اتمام همکاری هست.

 حالا متوجه شدم توی یکسال کار کردند فقط یک ماه بیمه کرده .آیا میتونم از ایشان شکایت کنم؟ اسناد ومدارک کافی دارم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما ملزم به پرداخت حق بیمه کارکرد به نسبت ایام کارکرد ایشان می باشد و شما می توانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست خود مبنی بر الزام کارفرما نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام نمائید.