در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من نگهبان یه کارخونه خصوصی م ،با شیفت کاری ،12,12ساعت ،به هفته روز کار یه هفته شب،
،،با حقوق پایه بدون اضافه کاری بدون حق شبکاری و.بدون تعطیلات...... ،مثل یه کارگر معمولی  ،با سابقه نزدیک نه سال کار ،
حق سنوات این چند سال ،پارسال یه جا پرداخت کرد
حق مسکن حق اولاد و.....

فقط  این دوسال  پرداخت کرد یعنی سالهای قبلش خبری نبود
میخواستم بپرسم طبق قانون کار  برای این همه سال ،اگه شکایت کنم چیزی دستم میگیره ،اختیاج به چه مدارکی هست اخه فکر کنم اسم مون به عنوان کارگر رد کردن نه نگهبان ،،فقط دفتر حضور غیاب هست که ساعت ها داخلش نوشته ،،،
در ضمن من سال نود یک  اومدم ،برج شش نود دو بیمه شدم..لطفا حساب کنید چقدر دستم میگیره ،سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به فعالیت شما مسلماً اضافه کاری ، نوبتکاری , عیدی و پاداش سنوات مزایای ضمن کار برای تمام ایام فعالیت تعلق میگیرد و برای اثبات ساعات کار ونحوه کار تقاضای بازرسی و تحقیق نمایئد. و برای محاسبه تقاضای کارشناس حسابداری نمایئد.