در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

شرکت ما بیمه به موقع واریز میکنه حقوق هم قانون کار برامون زده، ولی حقوق هر 6 ماه یکبارپرداخت میکنه، کلا در سال 4بار حقوق میده اونم 2برج فقط، همیشه بدهکاره به ما، الان از خرداد تو این گرونی هیچی نداده حالا کی بشه دمه عید 1400 بیاد 2تا برج بریزه بره تا سال بعد، اینجا شهر کوچیک نمیتونیم حضوری شکایت کنیم بعد هیچجا نمیتونیم کار کنیم.

هیچ راهی نیست قانون کار بدون اینکه اسمی از کارمندش ببره به این مشکل ما رسیدگی کنه؟

هرچند که میگن اینقدر رشوه داده که کسی کارش نداره
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

خیر رسیدگی به مطالبات و حقوق و مزایای شما منوط به شکایت و طرح دادخواست در مراجع اداره کار میباشد.