در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
اینجانب از سال ۱۳۸۰ در یک مغازه ای که زیر مجموعه یک کارگاه میباشد تا سال ۱۳۹۶ کار کرده ام  وکارفرما از سال ۱۳۹۲ اینجانب را مشمول بیمه تامین اجتماعی کرده است

 البته سال ۱۳۹۶ هم یک ماه رد کرده است ولی ببعد از ان ترک کار ومرا از بیمه فارغ کرده است   وکارفرما  میگوید که من چون قبلا با خانواده شما بعلت معلولیت شما صحبت کرده ام که شما یا باید بیمه ان را خودتان پرداخت کنید ومن شما را بیمه نمیکنم و کارفرما قبول نمیکند  وتمام سالها را هم بصورت دایم کار نکردند

  ایا ور این مورد چگونه باید بررسی شود که ایشان کار کرده اند و باید بیمه میشدند وقراردادی هم نداشتند وبا کمترین حقوق ممکن کار میکردند  بالاخص که ایشان معلولیت صرع وذهنی خفیف هم داشته اند

  ایا مقصر کیست وچگونه باید این مسئله حل شود  چون کارفرما راضی نیست و جریمه ان زیاد است  متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام کارفرما میبایست کارگر خود را بیمه نماید اما اگه مدارکی که نشان دهد که فرزند شما کار کرده با طرح اراعه دادخواست در اداره کار از کارفرما مبنی بر عدم پرداخت حق بیمه فرزند تان شکایت نمایید