در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم

من در تاریخ بیست وسوم شهریور با شرکتی که کارهای نگهبانی را انجام می دهد قرارداد بستم بعد از دو ماه هم با دوندگی های زیاد این کار را پیدا کردم

در مورد بیمه کردن گفته اند بعد از سه ماه . امدند و کاغذی روبروی من گذاشتند که اعلام کنم که سنوات و عیدی و طلبها و امثال این را گرفته ام و امضا و اثرانگشت زدم

کاغذی را هم در مورد اینکه من رای حل اختلاف را قبول دارم نیز امضا و اثر انگشت زدم . و کاغذی را هم سفید امضا و اثر انگشت زدم

حالا در این شرکت بعضی از افراد بیش از سه ماه شده و هنوز بیمه نشدند . حقوق کارگزان را به نحوی دارند برای خودشان بر میدارند از مسیول انجا حقوق کامل را می گیرند و کارگران و نگهبانان را به مرخصی ساعتی اجباری میفرستند

من میترسم سواستفاده کنند از اطلاعات من و امضا و امثال این

میخواستم ببینم من چه باید کنم
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - براساس ماده 673 قانون مجازات اسلامی ( کتاب پنجم ) هرکسی ازسفیدمهر یا سفیدامضایی که به او سپرده شده باشد یا به هرطریق بدست آورده باشد سوء استفاده کند به یک تا 3 سال حبس محکوم خواهد شد.

علاوه بر تعریف فوق، دستورالعمل شماره 35 روابط کار وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، وحدت رویه کامل و جامع ایی را درخصوص اسناد و مدارک سفید امضاء ابلاغ و در دسترس عموم قرارداده است.